Search
Close this search box.

Ko smo mi?

Nalazimo se na 22. kilometru od Ivanjice u pravcu Nove Varoši, 14. kilometru od izvora mineralne vode Prilički kiseljak u samom srcu Katića, na 1000 mnv.

Imamo tradiciju dugu preko 30 godina u bavljenju seoskim turizmom. Smeštaj je prve kategorije, sobe sa kupatilom i TV, salom za ručavanje, centralnim grejanjem, otvorenim bazenom i malom bibliotekom za goste. Od 2018 godine posedujemo tri nove vile apartmanskog smeštaja koje su luksuzno opremljene.

Pogled sa Mučnja

Naša vizija

Sa višedecenijskim iskustvom u seoskom turizmu, znamo koliko je važan odmor u prirodi koji vraća energiju potrebnu za svakodnevne poslovne i životne rutine.

Zato želimo da privučemo što veći broj turista koji će postati naši stalni gosti. Želja nam je da naše goste oduševimo kako vrhunskim uslugama osoblja i samog smeštaja koji nudimo, tako i neprocenjivim okruženjem koje je sinonim za mir, zdravlje, čist i svež vazduh.

Zašto da izaberete nas?

Više od 30 godina se bavimo ovim poslom i nepogrešivo znamo šta naši gosti očekuju od nas i od odmora na selu.

Bila to potreba za komfornim smeštajem, hranom, aktivnostima u prirodi ili svežim vazduhom, mi tačno znamo kako to da vam pružimo.