O nama

O NAMA
PRUŽAMO KVALITET VIŠE OD 30 GODINA

Udahnite Mučanj...


KO SMO MI?

Nalazimo se na 22. kilometru od Ivanjice u pravcu Nove Varoši, 14. kilometru od izvora mineralne vode Prilički kiseljak u samom srcu Katića, na 1000 mnv. Imamo tradiciju dugu preko 30 godina u bavljenju seoskim turizmom. Smeštaj je prve kategorije, sobe sa kupatilom i TV, salom za ručavanje, centralnim grejanjem, otvorenim bazenom i malom bibliotekom za goste. Od 2018 godine posedujemo tri nove vile apartmanskog smeštaja koje su luksuzno opremljene.

NAŠA VIZIJA

Sa višedecenijskim iskustvom u seoskom turizmu, znamo koliko je važan odmor u prirodi koji vraća energiju potrebnu za svakodnevne poslovne i životne rutine. Zato želimo da privučemo što veći broj turista koji će postati naši stalni gosti. Želja nam je da naše goste oduševimo kako vrhunskim uslugama osoblja i samog smeštaja koji nudimo, tako i neprocenjivim okruženjem koje je sinonim za mir, zdravlje, čist i svež vazduh.

Mucanj planina

37290

ZADOVOLJNIH GOSTIJU

5

SOBA

5

Luksuznih apartmana

VAŠI DOMAĆINI
PRUŽAMO KVALITET VIŠE OD 30 GODINA

Desmond Burns

Desmond Burns

CEO

Sean Garrett

Sean Garrett

Managing Director

Jana Bradford

Jana Bradford

Manager

Lisa Muller

Lisa Muller

Customer Care

NAGRADE
PRUŽAMO KVALITET DUŽE OD 30 GODINA

Udahnite Mučanj...

TURISTIČKI CVET

Turistički cvet je priznanje koje je od velikog značaja za razvoj seoskog turizma a porodica Obradović je jedna od retkih koja u ovoj kategoriji ima zanimljivo i bogato osmišljen sedmodnevni program, koji pored prijatnog smeštaja i specijaliteta domaće kuhinje, obuhvata razne zabavne sadržaje među kojima je i organizovan obilazak znamenja, poseta lekovitoj Savinoj vodi, posmatranje retkih ptica na planini Mučanj.

NAŠI GOSTI O NAMA
PRUŽAMO KVALITET DUŽE OD 30 GODINA

Udahnite Mučanj...

O Pansionu Obradović

Pansion Obradović, sa tradicijom dugom 30 godina, nudi Vam ekskluzivan odmor pod sloganom Udahnite Mučanj.

Ovo mesto je nezaobilazno u turističkoj ponudi Srbije kada je u pitanju seoski turizam. Atraktivnost prirode, potpuno čista i zdrava sredina, na idealnoj nadmorskoj visini od 1000 metara, uvrstili su ovo mesto u najlepše banje Srbije.

Kućni red

Copyright © Pansion Obradović. All Rights Reserved. Designed By Media Shop

Search

Icons made by Freepikfromwww.flaticon.comislicensedbyCC3.0BY